7. 10. 2009.

GENERALNA PROBA

U nameri da u petak ne bude problema sa preuzimanjem fajla, napravio sam generalnu probu sa tri kviz pitanja. Fajl sa pitanjima možete preuzeti ovde. Odgovori se nalaze na drugoj stranici.

Hteo sam da glavna nagrada ostane iznenađenje, ali ipak mislim da je pošteno da takmičari unapred znaju za kakvu se nagradu nadmeću. Kao što sam rekao, pobednik "Umodroma" biće nagrađen skupocenim poklonom, a to će biti lep heklani stolnjak sa znacima pitanja, izrađen specijalno za ovu priliku. Za osvajače drugog i trećeg mesta, kao i za najbolju takmičarku nagrada je komplet kockica za jamb u boji.

8 коментара:

Quizmaster је рекао...

Indirekt

Dinamovci
fraza: 1-6

Анониман је рекао...

Nikola je svestran. Pobedjuje u logickim problemima (sastavljanju, resavanju), pobedjuje u pravljenju anagrama, u resavanju enigmatskih zadataka, pise za novine, pravi priloge za tv, sastavlja nove igre (superkvizovka), igra kvizovku, odgaja dijete, HEKLA...
Ero.
PS. 1.dobar indirekt.
PS.2. srecno rjesavacima kviza!!!

Quizmaster је рекао...

Sa svim se slažem, sem da je to nova igra. U pitanju je obična varijacija mini kvizovke, i ništa novo se tu ne nudi. Čak je i ta promena sa četiri na pet poteza uvedena nakon mog saveta.

Nikola Živanović је рекао...

Samo da razjasnim, super kvizovka je definitivno igra Željka Dimovića, ja sam tu učestvovao samo s ponekom idejom, a izgled table, dizajn, pravila i naziv je osmislio on.

Ali, zato sam ovih dana smislio novi jamb. Siguran sam da će biti veoma zanimljiv.

Quizmaster је рекао...

Inače, ja sam ovih dana napravio super monopol. Dodao sam kazino, zamenio dolare sa dinarima i stvorio novu i super igru. Zvuči vam poznato?

Анониман је рекао...

Naglasak mog pokusaja duhovite opsake bio je na HEKLANJU.
Ero.

Giša је рекао...

Heklanje je jedna vrsta logičke ispunjaljke, zato je to Nidži zanimljivo :))

Quizmaster је рекао...

Poklon je vredan, jer je od srca. Što se mene tiče, ja ću se takmičiti na ovom kvizu i ako ne bude nagrada.