4. 10. 2009.

POBEDA NA PRVENSTVU INDIJE

Posle dužeg vremena, evo konačno i jedne moje pobede na internetskim takmičenjima. Na prvenstvu Indije jedini sam rešio svih 28 zadataka i to dvadeset minuta pre kraja.

Drugo mesto osvojio je Jan Mrozovski iz Poljske, treće Jakub Hrazdira iz Češke, a od naših među korisničkim imenima prepoznajem samo još Zorana Tanasića koji je osvojio 19. mesto. Test je rešavalo 33 ljudi. Tabelu možete videti ovde.

14 коментара:

Анониман је рекао...

Čestitam! Ero.

Раде Гољовић је рекао...

Прво: Честитам, Никола!

Друго: Учествовао је и Раде Гољовић и урадио за 190 поена... Све сам одрадио шта треба - регуларан налог, слање како треба, али ми нису објавили резултат... Баш сам тужан :((((

Nikola Živanović је рекао...

Hvala Ero, a Rade šteta za tebe, ali bez obzira na to mislim da si sasvim dobar, oko dvadesetog mesta.

Анониман је рекао...

Bravo Nikola. A sto se mene tice tri najvrednija zadatka koja sam ja uradio nose 210 bodova i pogresio sam u unosu i sa tim bih imao 235 i 15 mesto.
Vec uobicajeno za mene.
Bravo Rade. Prvi macici se u vodu bacaju.
zorant

Раде Гољовић је рекао...

Јој!!! Ја се чудио како мастермајнд из примера, рекох грешка... Кад сад у одговорима видим неку другу поставку... А за кропки судоку уопште нисам имао кружиће у свом пдф-у... Свашта!

Е, да, да се похвалим... Радио сам само 40 минута јер сам претходно имао партију шаха за бетон лигу!

Bane је рекао...

Još jednom sve čestitke za današnji nastup. Ja sam radio kasnije offline i takodje imam isti mastermind kao u bookletu, a kropki sudoku definitivno nije imao kružiće i zadatak mi se mnogo svideo, nisam radio takav do sada. Mislim da je vreme da baba Vanga Tanasić spremi ponovo jednu od onih prognoza, jer je Nikola u sjajnoj formi.

Анониман је рекао...

Честитке! Темпирана форма пред светско првенство.

Марко

rimodech је рекао...

bravo!!!! em pobednik, em cista 'iljadarka... pa moze li bolje?
moze... finale za nekih mesec dana ;)

Giša је рекао...

Svaka čast Nidžo, nešto se veliko sprema izgleda :))

Quizmaster је рекао...

Bravo za Nikolu, no ne treba preterivati ni sa čestitkama. WPC je, kao što znamo, druga priča, i tamo je neuporedivo jači sastav takmičara, ali verujem da uz malo sreće naš šampion može u Antaliji stići do finala. Nakon toga, kad se uđe među tih desetak najboljih, favorit je jedino Ulrih Fojt, a svi ostali su tu negde i svašta je moguće.

Nikola Živanović је рекао...

Tako je, ne treba preterivati. Na WPC-u nikada nisam bio bolji od 18. mesta jer se uvek nađu dva-tri bezvezna seta u slikama, šiframa ili sa vezanim zadacima koji mi baš ne odgovaraju. U Minsku sam ciljao 10. mesto, pa sam bio tek dvadeseti.

Baba Vanga, budi realna kao uvek.

Анониман је рекао...

Razmisljam .....



Vanga

Milovan Kovačević је рекао...

Čestitam!
Obaveze mi trenutno dozvoljavaju da se uključim tek u poneko takmičenje. Zato redovno posećujem ovaj blog, koji je zaista sjajan.

Unknown је рекао...

ne dirajte baba vangu.
nasa se zove baba vangla.
kum-gaja