6. 10. 2009.

PROPOZICIJE KVIZ TAKMIČENJA

Poštovani posetioci,

Ovog vikenda na blogu "Logika" biće održan kviz "Umodrom", a povod je Svetski dan mentalnog zdravlja, koji se obeležava 10. oktobra. Pravo da učestvuju imaju svi zainteresovani.

Pitanja za prvi "Umodrom" pripremio je Aco Brajković. Test će se sastojati od 50 klasičnih lakših i težih kviz pitanja iz opšteg znanja. Pored svakog pitanja biće naznačeno koliko bodova možete osvojiti za tačan odgovor. Za pogrešne odgovore neće se dodeljivati negativni bodovi.

Pobednik je takmičar koji osvoji najviše bodova. Samo u slučaju jednakog broja bodova bolji plasman ostvariće takmičar koji je ranije poslao svoja rešenja. Odgovore šaljite mejlom na adresu nikolaziv7@gmail.com. Rešenja možete poslati samo jednom, naknadni odgovori neće biti uvaženi.

Fajl sa pitanjima biće objavljen na ovoj stranici u petak, 9. oktobra, u 10.00 časova, a poslednji rok za slanje odgovora je nedelja, 11. oktobar, u 15.00 časova. Rezultati će biti objavljeni u nedelju uveče ili u ponedeljak.

Upotreba interneta, raznih enciklopedija, udžbenika i drugih pomoćnih izvora informacija je dozvoljena jer je osnovni cilj ovog takmičenja da se ponešto novo nauči.

Pobednik "Umodroma" biće nagrađen lepim i skupocenim poklonom, a obezbeđene su i skromne nagrade za drugo i treće mesto.

Nikola Živanović

2 коментара:

Zoki1963 је рекао...

Jedno pitanje. Kako poslati odgovore, u attach (u word) ili
samo pisati odgovore direkno na mail ?
Pozdrav

Nikola Živanović је рекао...

Odgovore šaljite u jednostavnoj poruci, ne morate pisati u Wordu.