8. 10. 2009.

SUSRETI ENIGMATA SRBIJE

U Vršcu sutra počinju deveti Susreti enigmata Srbije. Godišnji skup srpskih enigmata u organizaciji Enigmatskog saveza Srbije počinje otvaranjem izložbi enigmatskih suvenira i dvodecenijskog stvaralaštva Somborca Željka Dimovića.

Tokom trodnevne manifestacije biće održana prvenstva Srbije u rešavanju i sastavljanju zagonetki, u sastavljanju anagrama i u super kvizovci, a enigmate će se takmičiti i u brzopoteznom šahu.

U okviru Susreta biće održana godišnja skupština ESS, kao i tradicionalna enigmatska tribina. Učesnici Susreta proći će čuvenim "Putem vina", a planirano je i razgledanje znamenitosti Vršca.

4 коментара:

Анониман је рекао...

"Natosevic" na takmicenja, kao i uvijek, krece sa velikim ambicijama. Ipak, nije na odmet malo opreznosti. Jesmo mi najbolji, ali, ipak, ima jos dosta dobrih takmicara. Ero.

Nikola Živanović је рекао...

Nekome će se već tokom noći brojač poseta zaustaviti na 20.000! Inače, danas je oboren rekord po broju poseta na ovoj stranici - do 23.00 čak 142 individualna ulaska na blog. Do sada je najprometnije bilo 4. jula kada je enigmatskim takmičenjem obeležen prvi rođendan Logike. Tada je bilo 138 posetilaca.

Анониман је рекао...

Cestitam!!!
Ja sam jutros 20.004. Pretekli me ranoranioci ili kasnosjedioci.
Ero.

Milovan Kovačević је рекао...

20 001
sasvim slučajno...

Sve pohvale glavnom i odgovornom uredniku, a posebno - ilustratoru.