17. 2. 2010.

IGRA ANAGRAMA

Poštovani posetioci,

Na blogu je počela stalna igra anagrama. Svake nedelje pravimo anagrame na jednu temu koju zadaje pobednik prošlonedeljnog ciklusa.

U toku je prvi krug glasanja za najbolji anagram ove nedelje. Tema je bila DVADESET I OSMI MART (datum koji je Savez zagonetača Srbije predložio za održavanje Kongresa srpske enigmatike i potpisivanje sporazuma o saradnji između ESS i SZS).

Stiglo je 17 anagrama koji su razvrstani u dve grupe po azbučnom redu. U ovoj prvoj fazi do sutra ujutro glasajte za sve radove koji vam se dopadaju. Po dva najbolja rada ulaze sutra ujutro u završni krug glasanja, kada će biti moguće glasati samo za jedan anagram.

U petak ćemo dobiti i novu nedeljnu temu. U igri mogu da učestvuju svi zainteresovani, smatrajte da je poziv upućen svim posetiocima bloga.

2 коментара:

Nikola Živanović је рекао...

Četiri anagrama izdvojila su se u prvoj fazi glasanja. Kako vam sad izgleda ovaj način izbora? Ima li primedbi, sugestija, kritika?

Giša је рекао...

OK je ovako, one koji se izdvoje izvučeš, i to je to.

A kako misliš određivati prag?

Jedina mana kod ovog glasanja je taj što autora niko ne može spriječiti da glasa za svoj rad, ali dok se nešto drugo ne pojavi moraće se ovako :))