23. 2. 2010.

KRENULA LOGIKA 2

Postoje programi RTS i RTS 2, filmovi Garfild i Garfild 2, naselja Kumodraž i Kumodraž 2, a od sada postoje i blogovi Logika i Logika 2!

Blog Logika 2 otvoren je samo za internet takmičenja i turnire, da ne bih opterećivao glavnu stranicu. Prvo takmičenje u rešavanju anagrama biće održano u subotu, 6. marta. Propozicije će biti objavljene uskoro.

Naime, ove godine punim 5 godina svog logičkog i enigmatskog stvaralaštva pa očekujem da ću taj prvi jubilejčić obeležiti sa nekoliko takmičenja. Samo pet godina? Tako je, jer za razliku od drugih, vreme računam od trenutka osvajanja svog prvog trofeja, a to je bilo u septembru 2005. godine.

Logika 2 biće uvek na raspolaganju svima koji žele da organizuju internet takmičenja ili turnire.

4 коментара:

Unknown је рекао...

Cestitam jubilej i nadam se da neces biti manje uspesan u drugih 5 godina.

Nikola Živanović је рекао...

Hvala.

Ove nedelje imamo 15 anagrama za glasanje. Situacija je sledeća:

Grupa 1
A. A. - SVETLO TI ORIJENTIR!
ALTERNATIVO ISTORIJE!
ISTORIJA I EVROTALENT
O, VIRNI: STO LETA! I TRAJE!
ONA VRATI LET ISTORIJE
OSTARIO TI JE INTERVAL
OTVORILA ISTINE. - TRAJE!
REALNO TI JE OSTVARITI

Grupa 2
STARI JE VRATIO NEOLIT
STARIJI NOVOREALITET
TI OSTVARIO LET RANIJE
TITO: VASIONA JE TRILER
TO NA TERITORIJI SLAVE
TO ROTIRA LINIJE SVETA
TO TI JE TESLINO, VARIRA

Анониман је рекао...

Onda ja da racunam da mi je staz nesto oko 6 meseci, kad sam pobedio na diogenu ili jos krace 2,5 meseci od nasih optimizacija.

Majstore, mislim da je mnogo bolje za rad saveza, za sve nase clanove, za popularizaciju logike da logika 2, ili je zovi kako hoces ide preko sajta zagonetaca. Samim tim bi drasticno povecali posecenost sajta, a pretpostavljam ond ai druge sadrzaj

Zorant

Nikola Živanović је рекао...

Mladi momci, a tako iskusni :)

Slažem se da se internet takmičenja u organizaciji Saveza, kao što su optimizacije ili pripremna sudoku takmičenja odvijaju preko sajta SZS. Ovo što ja pravim nije u organizaciji Saveza i ne bi bilo u redu da se zadaci puštaju tamo. Eventualno može da se postavi vest o tome i ništa drugo. S druge strane, tehnički je malo teže izvodljivo, a i ne mogu Marka da cimam svaki put da nešto postavlja.

Mislim da će i ovako itekako služiti za popularizaciju zagonetki, a i posećenost ovde drastično raste iz meseca u mesec.