14. 5. 2010.

ZBOGOM ZADACI!

Ne, nisam "okačio kopačke o klin". Samo sam se rešio haosa u kući. Nekoliko kilograma rešenih zadataka danas je završilo u kanti za đubre.

U kući je u toku je veliko spremanje. Ne znam gde vi odlažete stare zadatke, ali ja nisam mogao više da čuvam ove džakove papira. Nema svrhe, većinu stvari imam i u elektronskoj formi, a i kada bih pokušao da nađem neki zadatak, izgubio bi mnogo vremena. Sačuvao sam samo najvažnije stvari, testove sa domaćih i svetskih prvenstava. I opet je ostala gomilica papira.

Bilo je lepo i podsetiti se na zadatke sa ranijih takmičenja. Imam još dve pune torbe časopisa sa raznim logičkim problemima - dovoljno zadataka za narednih par godina.

5 коментара:

Quizmaster је рекао...

Kod mene postaje kritična situacija.

Анониман је рекао...

I kod mene je kritično s papirima i novinama. Preporučujem ipak da se papir ne baca u kantu za đubre nego da ide u reciklažu.

Jovan Nedić

Nikola Živanović је рекао...

Ekološki neodgovorno od mene.

Анониман је рекао...

Ja sam svoje komšije u Belom Manastiru nagovorio da kompostiraju organski otpad iz dvorišta, bašte i kuće (a ne da ga bacaju u kante za smeće) pa nagovaram i enigmate da stari papir odlažu tako da se reciklira.

Pozdrav, Jovan Nedić

Анониман је рекао...

Sad mi je lakše, jer me grize savest od prošle nedelje kad sam pobacala sve sudoku papire. Ali, ako to može jedan Nikola Živanović, možemo i mi, obični paceri.