22. 6. 2010.

SUBOTA, 3. JUL - JUBILEJ LOGIKE

Poštovani posetioci,

Povodom druge godišnjice bloga Logika, u subotu, 3. jula, biće održano takmičenje u rešavanju ukrštenica, anagrama, rebusa, palindroma i drugih enigmatskih zagonetki.

PROPOZICIJE:

- Pravo učešća imaju svi zainteresovani ljubitelji enigmatike.

- Za razliku od prošle godine, takmičenje će imati samo jedan deo i to zagonetke iz klasične enigmatike. Fajl sa zagonetkama u PDF formatu moći ćete da preuzmete na blogu u subotu u 10.00 časova, a poslednji rok da stignu vaša rešenja je 12.30 časova.

- Svaki zadatak nosi određeni broj bodova, a u nekim zagonetkama postoji i parcijalno bodovanje. Za pogrešno rešenje neće se dodeljivati negativni bodovi. Pobednik je takmičar koji osvoji najviše bodova. U slučaju jednakog broja bodova, bolji plasman ostvariće onaj koji je ranije poslao svoje poslednje rešenje.

- Za ovo takmičenje ne naplaćuje se kotizacija i nije potrebno prethodno prijavljivanje. Rešenja šaljite u jednostavnoj poruci (ne morate da koristite Word i slične programe) na adresu nikolaziv7@gmail.com. Rešenja možete slati više puta, ali ćete meni olakšati posao ako ih pošaljete onog trenutka kad mislite da ste završili. Ako posle toga odgonetnete još neku zagonetku, dopišite rešenje i ponovo pošaljite. Spisak zagonetki sa brojem bodova i kratkim uputstvom za slanje rešenja biće objavljen na blogu u četvrtak, 1. jula.

- Svi učesnici koji u toku takmičenja pošalju tačno rešenje barem jedne zagonetke dobiće nagradu! Za pobednika su obezbeđene i druge nagrade.

Želim vam ugodnu zabavu!

Nikola Živanović

Нема коментара: