26. 7. 2010.

PREDNAJAVA TAKMIČENJA

Poštovani prijatelji,

Takmičenje u rešavanju anagrama „Nikolomke 3“ biće održano u petak, 17. septembra, na dan kada obeležavam prvih 5 godina enigmatskih uspeha. Odabrao sam da to ponovo budu anagrami zato što je to moja najdraža enigmatska disciplina.

Takmičenje planiram u vremenu od 21 do 23 sata, a pravo učešća, kao i uvek do sada na Logici, imaće svi zainteresovani. Ukupno će biti postavljeno 12 mojih, do sad neobjavljenih anagrama. Svi anagrami biće čisti, bez izmena, dodavanja ili oduzimanja slova. Svaki anagram biće ilustrovan slikom, koja može da pomogne u pronalaženju rešenja. Detaljnije propozicije biće objavljene početkom septembra.

Ovo će biti poslednje takmičenje iz ciklusa "Nikolomki" organizovanog povodom mog jubileja. Od naredne godine takmičenja, ako ih bude (a nadam se da hoće) održavaće se pod novim nazivom.

Ove jeseni planiram da na Logici organizujem PRVI INTERNET TURNIR U KVIZOVCI na ovim prostorima. Biće ovo pravi spektakl za ljubitelje ove igre sastavljanja reči, kako za one koji budu učestvovali, tako, verujem, i za posmatrače.

Нема коментара: