12. 10. 2010.

NAJAVA ZA NIKOLOMKE 3

Povodom pet godina enigmatskih uspeha, naredne srede, 20. oktobra, priređujem takmičenje u rešavanju enigmatskih zagonetki "Nikolomke 3".

PROPOZICIJE:

- Pravo učešća imaju svi zainteresovani ljubitelji enigmatike.

- Fajl sa zagonetkama u PDF formatu moći ćete da preuzmete na blogu u sredu, 20.10.2010. u 20.10 časova, a poslednji rok da stignu vaša rešenja je naredni dan, četvrtak u 20.10 časova.

- Maksimalno je moguće osvojiti 2010 bodova. Svaki zadatak nosi određeni broj bodova, a u nekim zagonetkama postoji i parcijalno bodovanje. Za pogrešno rešenje neće se dodeljivati negativni bodovi.

- Pobednik je takmičar koji osvoji najviše bodova. U slučaju jednakog broja bodova, bolji plasman ostvariće onaj koji je ranije poslao rešenja.

- Rešenja šaljite u jednostavnoj poruci (nemojte da koristite Word i slične programe) na adresu nikolaziv7@gmail.com. Rešenja možete slati samo jednom.

- Za tri najbolja takmičara obezbeđene su nagrade. Kao na Umodromu, pobednik dobija komplet šoljica za kafu za 6 osoba, a nagrada za drugo i treće mesto je po pola kilograma domaćih oraha (očišćenih).

Ovo je poslednje takmičenje iz ciklusa "Nikolomki" kojim obeležavam jubilej, a dobro će mi doći i kao opuštanje pred put u Poljsku. Nadam se da ćete se lepo zabaviti uz nove zagonetke.

3 коментара:

Nikola Živanović је рекао...

Jednu posebnu nagradu dodeliću takmičaru koji bude desetoplasirani.

Dejan Minić је рекао...

Taj sam.

Анониман је рекао...

A da podeliš neku pikantnu nagradu i poslednjem? :) :)

N. Petkovski