4. 10. 2010.

OVOG VIKENDA UMODROM 5

Povodom Svetskog dana mentalnog zdravlja i ove godine na blogu će biti održan kviz Umodrom. Pedeset pitanja pripremio je Aco Brajković.

Propozicije su iste kao prošle godine. Pravo da učestvuju imaju svi zainteresovani. Fajl sa pitanjima biće objavljen na ovoj stranici u petak, 8. oktobra, u 10.00 časova, a poslednji rok za slanje odgovora je nedelja, 10. oktobar, u 15.00 časova. Rezultati će biti objavljeni u nedelju uveče ili u ponedeljak.

Za pogrešne odgovore neće se dodeljivati negativni bodovi. Pobednik je takmičar koji osvoji najviše bodova. Samo u slučaju jednakog broja bodova bolji plasman ostvariće takmičar koji je ranije poslao svoja rešenja. Odgovore šaljite mejlom na adresu Grofazzo@gmail.com . Rešenja možete poslati samo jednom, naknadni odgovori neće biti uvaženi.

Upotreba interneta, raznih enciklopedija, udžbenika i drugih pomoćnih izvora informacija je dozvoljena jer je osnovni cilj ovog takmičenja da se ponešto novo nauči.

Za troje najboljih obezbeđene su nagrade. Pobednik će dobiti komplet šoljica za kafu za šest osoba, a za drugo i treće mesto nagrada je po pola kilograma domaćih oraha (očišćenih). Nagrade će biti uručene na finalnom turniru Kviz kupa Srbije koji će biti održan za nešto više od mesec dana u Beogradu, a u slučaju da ih osvoje takmičari iz susedstva poslaćemo ih poštom.

1 коментар:

Zoki1963 је рекао...

mmmm, srpski orah a kod kuce imam i makedonski med. Al ce supruga da mi se obraduje :)