6. 10. 2010.

VIKEND PUN DEŠAVANJA

Predstojeći vikend donosi nekoliko zanimljivih zbivanja na internetu. Na nemačkom "Logik mastersu" biće održano takmičenje "Blizanci". Svaki zadatak je kombinacija dve od ranije poznate vrste logičkih problema. Za šest takvih zadataka na raspolaganju je sat vremena, a možete da se uključite u bilo koje vreme tokom subote i nedelje. Instrukcije su objavljene na sajtu, a Bane se ponovo pobrinuo za prevod.

Na sajtu indijskih zagonetača ovog vikenda je takmičenje "Nikoli selection" koje priprema Britanac Tom Kolijer. Dani za rešavanje su subota i nedelja, a test je ograničen na 100 minuta.

I mesečni sudoku test na sajtu italijanskih zagonetača je takođe ovog vikenda. Počinje sutra u 22.00 i traje u subotu do ponoći. U tom razdoblju birate vaša 2 i po sata za rešavanje.

I na kraju podsećanje da u petak u 10.00 startuje Umodrom 5. Povod je Međunarodni dan mentalnog zdravlja koji se u svetu obeležava 10. oktobra. Taj dan je na neki način i praznik ovog bloga pa vas sve pozivam da makar i simbolično učestvujete u njegovoj proslavi.

Нема коментара: