19. 11. 2010.

DANI MOG STVARALAŠTVA

1. Ako sa Terazija uputite pogled prema Slaviji, koja građevina se vidi pravo u daljini?

Ovo i još 19 pitanja objavljeno je u mom trećem setu na prvom srpskom kviz blogu Ace Brajkovića. Odgonetajte slobodno tamo kroz komentare.

Narednih dvadesetak dana s pravom bih mogao da nazovem danima mog stvaralaštva jer sam napravio zadatke za čak 4 takmičenja! Na predstojećem logičkom turniru 24 sata u Budimpešti, koji se održava narednog vikenda, jedan set zajednički smo pripremili Giša i ja. Odmah posle maratona počinje 3. otvoreno prvenstvo Srbije u optimizacijama, gde sam priredio zadatke zajedno sa Čedom. Prvog decembra počinje drugo izdanje Lige rešavača, a prvih 7 dana rešavaćete moje zagonetke. I na kraju, ali ne i na poslednjem mestu, za sajt indijskih zagonetača pripremio sam jedno logičko takmičenje koje će biti održano 11. i 12. decembra. U pitanju su logičke novotarije, ali ne želim još svima da otkrivam o čemu se radi. Instrukcije će biti objavljene 1. decembra.

Dakle, ovo su dani kada ću da ubirem plodove svog rada i uživam dok drugi rešavaju. Od Nove godine napraviću malo dužu sastavljačku pauzu i posvetiću se više rešavanju logičkih problema jer želim da popravim rezultate iz ove godine.

2 коментара:

Bane је рекао...

Jedan je Živanović Nikola!!!

Nikola Živanović је рекао...

I jedan viceguverner Narodne banke isto se zvao Živanović Nikola :))