10. 1. 2011.

IGRATE LI NFL FANTASY?

NFL groznica trese planetu. Vajld kard vikend doneo je zanimljive mečeve, a prava uzbuđenja tek predstoje. Oko pola miliona ljudi širom sveta uključilo se u igru "Fantasy football" u kojoj treba predvideti najuspešnije aktere utakmica plej-ofa, a glavna nagrada je ulaznica za Superbol 2012. godine i četvorodnevni boravak u Indijani za dve osobe.

U prvom krugu osvojio sam skromnih 57 poena i trenutno sam na 236666. poziciji :) . Imao sam nekoliko promašaja u tipovanju, kao što su izbor odbrane Nju Orleansa i juče očajnog kikera Dejvida Ekersa, a nisam imao ni sreće jer se Redži Vejn iznenada povredio. Narednog vikenda na mom rusteru biće sigurno Tom Brejdi i još poneki napadač Nju Inglenda, ali gledaću da ipak ne igram navijački. Biće super ako uđem među prvih 100 hiljada.

7 коментара:

rimodech је рекао...

a ja sam u prvom krugu osvojio 100 dinara!! :)
ne i dobio jos uvek, jer podmladak nema trenutno para, pa mora prvo da ih uzme od mene i onda mi isplati opkladu (kad procitam ovo, nisam bas siguran da sam zaradio, al'...).
50 dinara po mecu, u dva on bira svoj tim, a u dva ja. mogao sam i svih 200 da mu (ili sebi) uzmem, jer sam odabrao chiefs-e cisto navijacki, sto ti kazes, iako sam bio uveren da ce ih ravens-i dobiti.
cekam subotu da vidim kol'ko cu sebi dugovati...

Анониман је рекао...

Zdravo majstore,

bas si nam nedostajao :-),odnosno tvoje vesti, linkovi, komentari i slicno.

Sa srecom u novom radu i da svi imamo vise uspeha

Nazalost zbog obaveza ni ovog vikenda necu moci da uzmeme ucesca u raznim takmicenjima ai optimizaciju radim minimalno. Vidim da ste me svi obisli. Ali uvek je teze bilo odbraniti titulu nego je osvojiti

zorant

Sinisa је рекао...

ja cu ipak nastaviti sa navijackim tipovima za green bay ali kod odbrane cini mi se da ce biti ono odaberi jednu sigurno ces pogresiti....

Sinisa је рекао...

178 bodova sinoc(!!!)... rodzers mi doneo 66 (33*2) i 15 na stilerse....jedino mi zao sto moram da menjam rb i te baltimora imali su *2 i dosta bodova mi doneli.Najbolje je da imam 3 igraca (gb)za *3 sledece nedelje! veceras jos cekam knoxa... kako si ti prosao? dolazis veceras?
PS. Danas cu poceti da radim optimizaciju kod nemaca...

Nikola Živanović је рекао...

Rodžers je bio fenomenalan sinoć. Meni večeras glavni aduti, samo izgleda da je Brejdi povređen.

Sinisa је рекао...

cekaj 5 min pred utakmicu da vidis da li Brejdi igra, ako stavi Sanceza.

Nikola Živanović је рекао...

Gotovo je, potrošio sam kvotera. Moraću da pređem na Čedin sistem opklade :))