1. 2. 2011.

PRVENSTVO SVETA PONOVO U KOMŠILUKU

Posle Koprivnice 1997. i Opatije 2004. godine, Hrvatska će 2012. godine treći put biti domaćin najveće svetske smotre logičara, objavljeno je na sajtu Svetske zagonetačke fedetacije (World Puzzle Federation).

Grad domaćin još nije određen, ali se pominje da bi to mogao biti Umag. Organizatori garantuju da cene smeštaja neće biti više od ovogodišnjih u Debrecinu.

U Hrvatskoj se narednog vikenda održava i tradicionalni logički turnir ZeKa. Evo pozivnice koja je stigla od Zrinke Kokot.

Dragi moji logičari!
Prvo ovogodišnje logičko druženje i natjecanje, ZeKa turnir, kao i posljednjih godina, održat će se u Hotelu Frankopan u Dugoj Resi. Datum natjecanja bit će od 11.2. – 13.2. 2011. godine.
Cijena ovog natjecanja je ostala ista kao i lani i iznosi 570 kn, a u tu su cijenu uključena dva puna pansiona, kotizacija i sala (720 kn za jednokrevetnu sobu). Za one koji neće noćiti u hotelu cijena je 60 kn po obroku, a kotizacija za natjecatelje iznosi 100 kn. Piće nije uključeno u cijenu. U slučaju da se nađu sponzori (na čemu se intenzivno radi), cijena za članove HLS-a mogla bi biti nešto niža, ali na to za sada nemojte računati, a svako iznenađenje je dobrodošlo, zar ne?
Došlo je do male promjene u sastavljanju zadataka, naime ove godine zadatke za cijelo natjecanje radi moja malenkost, sa iznimkom jednog seta koji je napravio naš prijatelj iz Turske Serkan Yurekli. Za ovogodišnjeg Sherlocka Holmesa zadužen je Grga i potpuno sam uvjerena u njegovu zanimljivost.
Kao i dosdašnjih godina i ove godine očekujem prijatelje logičare iz susjednih zemalja: BiH, Srbije, Mađarske, možda i Turske i Slovačke, a i svi ostali su, naravno, dobrodošli. Konkurencija neće biti nimalo laka.
Za ovo natjecanje vrijede propozicije HLS-a (POV'10). Svi zadaci bit će unaprijed prekontrolirani od Nikole Živanovića, pa ne bi smjelo biti propusta u samom natjecanju. Booklet ćete dobiti najkasnije do 07.02.2011. godine.
Ovim putem pozivam Vas sve da mi se što prije javite za rezervaciju smještaja i uopće sudjelovanje na natjecanju.
Javite se odmah ili sad na ovaj mail: zrile13@gmail.com ili moj broj telefona 098 815-720.
Ja se baš veselim, a vi?
Sve Vas srdačno pozdravlja
Vaša ZeKa (iliti Zrinka Kokot)

Нема коментара: