2. 11. 2011.

MINI DOBITAK

Još jedna lepa stvar dogodila mi se ovog vikenda, pogodio sam na kladionici. Parice su stigle baš onda kad su najpotrebnije. Zapravo, kad novac ne treba?

U poslednje vreme igram ovaj sistem, četiri od sedam. Nanižem utakmice na kojima će, po nekoj mojoj viziji, pasti 5 ili više golova, a da kvote ne budu niže od recimo 5,5 do 6. Četiri pogotka u ovakvom sistemu donose minumum 3 hiljade, naredni već ušestostručuje dobitak, a pogoditi 6 ili svih 7 znači uzeti velike pare. Sistem ima 35 kombinacija, a minimalna uplata je 70 dinara. To je manje od najjeftinije paklice cigareta, a pošto sam strastveni nepušač, pronašao sam sebi jednom nedeljno bolji porok.

Kada sam već imao zagarantovani dobitak od oko 3.700, u nedelju sam čekao još golove na Friuliju za 19.700 dinara, ali mrtvi Udineze i još ukopaniji Palermo nisu marili za moj tiket. Najveći promašaj ovde mi je Mančester, verovao sam ljudima kada su rekli da će posle katastrofe od Sitija neko vreme davati, ali i primati puno golova. A ja se još dvoumio da stavim Čelzi-Arsenal. Sad bih u rukama imao špil crvenih.

U petak kačim novi tiket da pratimo zajedno!

2 коментара:

gaja је рекао...

svaka cast majstore. a jos mi je draze da je ovaj tvoj blog opet malo zivnuo.
nije ti losa zanimacija. ja se u tu sportsku prognozu ne razumem i nikada nisam ni tiket uplatio. ali ovo tvoje razmisljanje i kombinacija zvuci zanimljivo. a eventualni dobitak od 3.500 omogucava godisnju uplatu ovakvih tiketa. verujem da ce ovakvi tvoji predlozi izazvati interesovanje i medju ostalim zagonetacima i mozda doneti neke interesantnije i isplativije kombinacije.
ja sam pre za moje standardne nagradne igre, mada vec par meseci slabo igara pa nema ni nagrada.

Nikola Živanović је рекао...

Kao što sam obećao, evo novog tiketa:
Rayo Vallecano - Real Sosiedad 5+
Galatasaray - Mersin IY 5+
Chesterfield - Yeovil 5+
Novara - Roma 5+
Rennes - Valenciennes 5+
Getafe - Atletico Madrid 5+
Accrington - Bristol Rovers 5+