3. 8. 2008.

PRVIH MESEC DANA

Prošlo je tačno mesec dana otkako je počeo sa radom prvi srpski logički blog. Do sada je bilo ukupno 32 posta, 66 komentara, a organizovano je i jedno takmičenje koje je okupilo 14 učesnika.

Na blogu će i ubuduće biti postavljane informacije o zagonetačkim i enigmatskim takmičenjima, raznim zadacima i drugim aktuelnostima iz sveta logike, a u planu su još dva ili tri takmičenja do kraja godine.

Svako ko želi da organizuje takmičenje u rešavanju sudokua, logici, enigmatici i slično, može to da učini na ovom blogu. Kao domaćin bloga, svakom ću izaći u susret i podržaću svaku dobru ideju.

5 коментара:

ero је рекао...

cestitam jubilej

Анониман је рекао...

vec mesec dana?!?! ala vreme leti... :)
sta drugo reci nego da je sjajna stvar imati ovakvo jedno mesto, gde se moze pronaci mnostvo informacija o zadacima i takmicenjima, pregrst korisnih linkova... plus prodiskutovati o tome sa drugima.
domacine, sve cestitke, misija je veoma uspesna :)

Nikola Živanović је рекао...

Hvala na cestitkama, trudicu se da se i dalje drzim principa 3A - aktuelnost, azurnost, a i zabava.

Анониман је рекао...

Sve čestitke, fakat odlično mjesto za posjetiti, biti obaviješten, ostaviti komentar i takmičiti se.

Puno sreće i jubileja!

Анониман је рекао...

Velike pohvale za stvarno dobru i zivu aktivnost na ovim stranicama. pre svega je to nikolina zasluga sa svakodnevnim izbacivanjem nekih noviteta ili informacija, pa nas je vec navikao da svaki dan ocekujemo nesto novo.

Zorant.