3. 8. 2008.

TANASIĆ ČETVRTI, MILANOVIĆ ŠESTI

Srpski zagonetači i ove godine ostvarili su fantastičan uspeh na veoma popularnom takmičenju na sajtu TurkZeka. Zoran Tanasić osvojio je 4. mesto, a Čedomir Milanović 6. (proše sezone treći) u konkurenciji 214 učesnika iz celog sveta.

Treći naš zagonetač Milovan Kovačević je zauzeo odlično 26. mesto i da nije propustio četiri kola sigurno bi se i on našao među 10 najboljih. Trijumf je pripao Japancima, a može se reći da je predsednik SZS Tanasić najbolji Evropljanin. Turcima svaka čast na još jednom dobro organizovanom takmičenju, a jedina zamerka je što još nisu nabavili našu zastavu.

3 коментара:

Nikola Živanović је рекао...

TA SRIĆA, ON ZNA!
ORAN, ZNA ISTAĆ'!

Анониман је рекао...

Pozdrav svima, prvo da se zahvalim Milovanu i Cedi na pomoci prilikom takmicenja na turkzeki. Moj rezultat nije samo moj uspeh vec zajednicki svih nas (tri maratonca)i da je stvarno bilo malo vise srece, mogao se i Milovan naci medju prvih 10 a verujem i medju prvih tri. Apsolutno je to zasluzio jer je prvi resio najtezi zadatak - onu cuvenu kocku.
Mozda sve ovo nije do kraja sportski, ali ostaje zapisano na turskom prvenstvu da su dva takmicara iz Srbije u prvih 10 pa je po meni to opravdano. Znam da ovaj rezultat nije realana ali jeste veliki podstrek za dalje. Hvala svima za cestitke, nikoli za uradjeni anagram koji vrlo asocira na desavanja, ali kao sto ranije rekoh stvar je uvek u dobroj organizaciji:-).
zoran

Анониман је рекао...

htedoh da prokomentarisem u nikolinom stilu, al' nisam siguran dal' je "natrćio za nas" (a povodom ove price o dobroj organizaciji) prikladno... :)

cestitke zokiju i milovanu i od mene, uz zelju da u sledecem ciklusu bude bar troje nasih u top ten-u.
i da, dobro kazes za zastavu... yilmazu cemo da pisemo, nek' se pobrine za to.