4. 9. 2008.

SUDOKU TAKMIČENJE

U subotu, 13. septembra, biće održane kvalifikacije za Nemačko sudoku prvenstvo. Takmičenje je putem interneta i mogu da učestvuju ljubitelji sudokua iz celog sveta. Pedeset najboljih plasiraće se na finalno takmičenje u novembru u jednom gradiću kod Kelna, ali ovo se odnosi samo na nemačke državljane.

Takmičenje će trajati 2 sata, a učesnici će moći da se uključe u intervalu od 12 časova do ponoći. Vreme za rešavanje počeće od momenta kada se preuzme šifra za otvaranje fajla.

Za ovo takmičenje potrebno je registrovati se na adresi http://www.logic-masters.de/Benutzer/registrieren.php (ne znam da li važe stari nalozi). Potom ćete dobiti povratnu poruku na mejl i morate slediti link za potvrdu registracije. Nakon toga ulazite pomoću korisničkog imena i lozinke. Nažalost, na sajtu Nemačkog logičkog saveza još nema engleskog jezika, pa moramo da se snalazimo.

3 коментара:

Nikola Živanović је рекао...

Evo ga i engleski jezik preko Googla:

http://translate.google.co.in/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.logic-masters.de%2FDSM2008%2Findex.php%3Fpage%3Dstart&sl=de&tl=en&hl=en&ie=UTF-8

Анониман је рекао...

nije problem ni nemacki ako nekome treba neko pojasnjenje.
ma da li je vec proslo 20 godina? omatorilo se. upravo sam dobio poziv za proslavu mature tog dana.
gaja

Nikola Živanović је рекао...

Krenes u 12 sa sudokuom i taman stizes na svecani rucak!