22. 9. 2008.

TANASIĆ VODI!

Objavljeni su rezultati dela zadataka sa tek završenog takmičenja "september's contest" na sajtu Diogena. Društvo od 53 učesnika iz celog sveta predvodi naš Zoran Tanasić! Do sada je ocenjeno 9 od 12 zadataka, a rezultati preostala tri optimizacijska problema biće objavljeni uskoro. U konkurenciji za odličan plasman su još dvojica naših aduta Čedomir Milanović i Nikola Živanović. Trenutni rezultati mogu se pogledati ovde.

6 коментара:

Анониман је рекао...

ta-na-sic zo-ran!!!
ta-na-sic zo-ran!!! :)

a zasto su aduti uknjizili po jednu nulu? ajd' da cujem sta ste upisali kao resenje drugog zadatka. gledam ovo svoje (c8, c7, d7, e7, c6) i jos uvek ne vidim u cemu bi bila greska. nikola, napisi resenje svog nepriznatog zadatka da uporedimo...

Nikola Živanović је рекао...

Zo-ki, mi te vo-li-mo!
Zo-ki, mi te vo-li-mo!

Ma, sve sam dobro upisao, samo sam ponovio dva puta istog topa R2. To bi trebalo da priznaju, jer se iz formata resenja jasno vidi da je zadatak resen.

Анониман је рекао...

Jel vi to meni pokazujete kako ja trebada navijam u Belorusiji. Ok spremicu se, mozda da nadjemo i neke navijacice...

I ja malo gledah te druge rezultate, veoma je tesko prognozirati redosled posle optimajzera, ali mi deluje da pored vas dvojice moze da me obice ovaj rus sa trenutno sestog mesta.

Sada strpljenja ...
zorant

Анониман је рекао...

vidi ti njega, odma' su mu navijacice pale na pamet. a meni da odgovori na pitanje o zadatku, jok... to ga bas briga...

Анониман је рекао...

Kada i dalje analizirate tabelu bice tu velikih promena, raznih rezultata ima ali cemo se zadrzati u prvih 10. Ovaj iz rima ili odkalli je vec, bez tacne mejl adrese je prevideo da sam konstatovao da ima sanse da me obidje, jer ocekujem da mu se taj zadatak prizna kao i nikoli. taj odgovor je samo ne tim redom. kroz T ne mozes da se kreces kako ti hoces :-9)

nema potrebe za potpisom..

Nikola Živanović је рекао...

Predsedniče, od jutros si drugi! Onaj Tokunaga je za sada jedini dobio poene na dva optimajzera i eno ga vodi.