22. 10. 2010.

"ORLOVI" SUTRA PUTUJU U POLJSKU

Reprezentacija Srbije u rešavanju logičkih problema u sastavu Zoran Tanasić (kapiten), Branko Ćeranić, Marko Obradović, Čedomir Milanović i Nikola Živanović sutra putuje u Poljsku, gde se od 24. do 29. oktobra održava 19. svetsko logičko prvenstvo.

Kao i uvek kad odlazimo na neko veliko svetsko takmičenje, govorimo o ciljevima ekipe i našim željama. Naš kapiten je ovog puta kratko izjavio:

"Ja podržavam momke iz našeg tima u svemu i siguran sam da će ostvariti sve svoje želje i do sada najbolji plasman za Srbiju."

Takmičenja su u utorak i sredu, a finala u četvrtak. Još nismo videli sve zadatke koji nas očekuju u Poljskoj, ne znamo ni pravila takmičenja, ali ovo što je prikazano do sada sve mi odgovara. Ja lično očekujem da ostvarim rezultat karijere. U pojedinačnoj konkurenciji očekujem da svi napravimo svoje najbolje plasmane do sada, a ove godine imamo i jak tim, spreman da se upusti u trku i sa najboljima.

Kao i svaki put, nastojaćemo da se javljamo čitaocima bloga. Bez obzira na to što ću biti odsutan sedam dana, na blogu će biti novih postova, a nastaviće se i redovne rubrike "efektni dvopotezni matovi", "moji zadaci", kao i Igra anagrama.

Navijajte za nas, biće dobrih vesti iz Poljske!

14 коментара:

rimodech је рекао...

volim kad procitam ovako nesto, jer me najvise od svega raduje optimizam i spremnost kolega iz ekipe (o kapitenu necu ni da govorim, njegov optimizam ulazi i u poslovice). ako odradimo onako kako mozemo, maksimalno suzbijemo iritirajucu pojavu jednog nepopunjenog polja ili jedne nepovucene linije, ja cu biti zadovoljan. veoma zadovoljan. mozda me neko optuzi za sirenje defetizma, ali neki cilj mi je ponavljanje rezultata iz minska. bilo sta preko toga... ihaj!!!
pojedinacno? nadam se da ce pracenje finalnog nadmetanja biti uzbudljivo kao i prosle godine (i vise od toga ;)). a moj plasman, paaa... nekako je normalno zeleti poboljsanje prethodnog ostvarenja.

Quizmaster је рекао...

Srećan put, uz tradicionalnu srpsku kletvu "Dabogda osvojili medalju"

Анониман је рекао...

srecan put. a od predsednika, tj. baba vangle sam ocekivao opsirniji komentar.

Sinisa је рекао...

Srecno momci! Nidzo, zelim ti da imas povoda da castis u redakiciji 1. 11.!

Марко је рекао...

Нисам вешт у писању изјава, нек остане на томе што су остали рекли, тј. да се надамо најбољем резултату до сада, како појединачном, тако и тимском.

Анониман је рекао...

Srećan Vam put i dao /pomogao/ Bog da osvojite medalju.
petpar55

Unknown је рекао...

Kao najmlađi član (po stažu), ja imam najlakši zadatak, jer ću sigurno postići najbolji rezultat do sada. Što se reprezentacije tiče, siguran sam da ćemo dobro raditi i mislim da će to biti dovoljno za najbolji dosadašnji plasman. I jedva čekam da navijam za Nikolu u finalu.

Dandy је рекао...

Srecno, orlovi! Publika ce biti zadovoljna sta god da uradite, a presrecna za svaki oboreni rekord.

Kontrolor је рекао...

Srećan put momci. Ne sumnjamo da ćete nas obradovati vestima iz Poljske.

Nenad Savić је рекао...

"Gdanjsk osamdesete, držali smo palčeve..."

Giša је рекао...

Stvarno odlična šansa da se napravi dobar rezultat. Želim vam svu sreću ovog svijeta, da bude što manje grešaka (ovo se na Čedu najviše odnosi), da bude koje pivo prije takmičenja (ovo na Baneta), da bude što više matematičkih zadataka (ovo na Marka) i da bude i koja medalja na kraju (ovo na gazdu bloga).

Znaš Nikola kako se ovaj sajt gleda u vrijeme prvenstva, tako da i prije takmičenja možeš slobodno napisati npr. sutra ću biti među prvih 7 :)) i tako nešto.

Sretan vam put i sretno odgonetanje!

Софија је рекао...

Срећан пут! Бог вам помогао!

Анониман је рекао...

Želim vam da tokom takmičenja u svako vreme budete na pravom mestu i uvek onoliko vremena i onoliko koncentracije (a i skoncentracije) koliko je potrebno!!!

Pozdrav svima! Navijamo i radujemo se svakom vašem uspehu!

Vidan

P.S.Ako bude doček na balkonu, javite blagovremeno.

Unknown је рекао...

Navijamo i cekamo lepe vesti!